Nacházíte se na stránkách sociální služby: Domov pro seniory.

Přechod na hlavní stránku Domov Jistoty.

Změna velikosti písma

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > PLES V DOMOVĚ PRO SENIORY

PLES V DOMOVĚ PRO SENIORY



Datum konání:
23.2.2024

PLES V DOMOĚ PRO SENIORY

Dne 23.2.2024 v odpoledních hodinách bylo v domově pro seniory opravdu živo. Hudba, tanec, občerstvení i bohatá tombola. Právě to vše patří k plesu. Mnozí klienti si zavzpomínali i na své mládí. Své blízké přišli podpořit rodinní příslušníci, zaměstnanci Domova Jistoty včetně p. ředitelky a dobrovolníci ADRY.

Už v dopoledních hodinách byla příprava v plném proudu, kdy naše klientky navštívily studentky ze Střední školy v Bohumíně - obor kadeřnice, které jim na ples vytvořily krásné účesy. Poté následoval výběr vhodné róby a ples začíná. :-)

Děkujeme p. Galdovi za zajištění skvělé živé hudby a hudebníkům za jejich milé vystoupení a písně, z nichž mnohé si naši klienti s radostí zazpívali. Úžasné a velmi chutné pohoštění připravili rodinní příslušníci, zaměstnanci domova pro seniory a zaměstnanci kuchyně, kterým také patří veliký dík. Bohatá tombola byla třešničkou v programu, kdy každý klient si odnesl výhru.

Naši klienti zažili velmi pěkné odpoledne, ve kterém se mohli setkat se svými blízkými, zazpívat si i zatančit a příjemně se pobavit. :-)

 

https://adra.cz/jak-pomahame/dobrovolnictvi/havirov/aktualita/plesani-je-pro-vsechny/